10 Noiembrie 2022Sursa: Brigada Rutieră București

Restricții de circulație pe Șoseaua Colentina din 11 noiembrie a.c.

În vederea continuării lucrărilor aferente construcției Pasajului Doamna Ghica, începând cu data de 11 noiembrie a.c., se vor institui restricții de circulație pe Șos. Colentina, la intersecție cu Str. Doamna Ghica, pe sensul către Obor, prin devierea traficului auto pe linia de tramvai, fiind asigurate astfel 2 benzi de circulație.

De asemenea, se va asigura o bandă de circulație destinată virajului la dreapta de pe Șos. Colentina pe Str. Doamna Ghica, sensul către Șos. Petricani.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele și indicațiile poliţiştilor rutieri.

Pietonilor le recomandăm să traverseze strada doar prin locurile marcate și semnalizate corespunzător sau la culoarea verde a semaforului electric, numai după ce s-au asigurat temeinic, iar intenția lor de traversare a fost observată si înțeleasă de către conducătorii auto.