31 August 2023Sursa: Brigada Rutieră București

Restricții de circulație cu ocazia desfășurării evenimentului sportiv “Etapa a IV-a din Campionatul Național de Drift”

În perioada 02.09 – 03.09.2023, între orele 08.00-22.00, se va desfășura evenimentul sportiv  “Etapa a IV-a din Campionatul Național de Drift”.

Pentru buna desfășurare a evenimentului se va restricționa traficul rutier începând cu data de 01 septembrie, ora 20.00 până la data de 4 septembrie a.c., ora 05.00, pe Bd. Națiunile Unite, între Str. B.P. Hașdeu și Bd. Libertății, pe Bd. Libertății, între Splaiul Independenței și Piața Francofoniei, respectiv pe Bd. Unirii, segmentul cuprins între Piața Unirii și Piața Constituției.

 

   Rute ocolitoare:

- Calea 13 Septembrie – Bd. Tudor Vladimirescu – Bd. George Coșbuc – Bd. Regina Maria – Piața Unirii;

- Calea 13 Septembrie – Str. Izvor – Str. B.P. Hașdeu – Splaiul Independenței – Bd. I.C. Brătianu;

-  Bd. Unirii – Bd. I.C. Brătianu – Splaiul Independenței – Pod B.P. Hașdeu – Str. B.P. Hașdeu – Str. Izvor – Piața Arsenalului – Calea 13 Septembrie.

 

Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului şi de prevenire a accidentelor de circulație şi solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudență, să respecte semnalele poliţiştilor rutieri și să evite pe timpul deplasării manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Pietonilor le recomandăm să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o realizeze doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenţia de a traversa.

Galerie foto