11 Aprilie 2018Sursa: Brigada Rutieră București

Restricții de circulație cu ocazia desfășurării unui spectacol de lumini pe 12-15 aprilie

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în perioada 12 – 15 aprilie a.c., ARCUB va organiza un spectacol de lumini pe faţadele mai multor clădiri din Bucureşti.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, în perioada 12 – 15 aprilie a.c., între orele 20:00 – 23:00, se va restricţiona traficul rutier pe Calea Victoriei, segmentul cuprins între Str. C.A. Rosetti şi Bd. Regina Elisabeta, precum şi segmentul cuprins între Bd. Regina Elisabeta și Splaiul Indepedenței. Pe Bd. Regina Elisabeta traficul se va desfășura în condiții normale.

Pe durata restricţiilor se va asigura o bandă de urgenţă pentru accesul auto la instituţiile din zona afectată.

Rute ocolitoare:

            -Bd. Lascăr Catargiu – Bd. Gheorge Magheru – Bd. Nicolae Bălcescu – Bd. I.C. Brătianu;

            -Str. Buzești – Str. Berzei – Str. Vasile Pârvan – Splaiul Independenței.

Solicităm conducătorilor de autovehicule să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în dispozitiv, iar în intervalul orar restricţionat să evite deplasarea în zonă.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate traversării, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.