23 Septembrie 2022Sursa: Brigada Rutieră București

Restricții de circulație cu ocazia desfășurării unui eveniment sportiv pe 24 septembrie a.c.

În data de 24 septembrie a.c., se va organiza evenimentul sportiv denumit “Cupa Toamnei” pe următorul traseu: alveolele din Rondul I de pe Șos. Kiseleff – Șos. Kiseleff – întoarcere Piața Victoriei (fără afectarea intersecției) – Șos. Kiseleff – întoarcere Arcul de Triumf (fără afectarea intersecției).

Pentru buna desfășurare a evenimentului, între orele 13.30-18.30, traficul rutier se va restricționa pe Șos. Kiseleff, segmentul cuprins între Piața Victoriei și Piața Arcului de Triumf, fără afectarea intersecțiilor.

Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului rutier şi de prevenire a accidentelor de circulație și solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudență, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri.

Pietonilor le recomandăm să circule doar pe trotuare, să traverseze drumul public doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenţia de a traversa.