14 Iulie 2017Sursa: Brigada Rutieră București

Restricții de circulație cu ocazia desfășurării unui eveniment cultural pe 15, 22 și 29 iulie a.c.

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în perioada 01- 30.07.2017, se desfășoară evenimentul cultural artistic “B-Fit in The Street”.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, în zilele de 15, 22, 29 iulie 2017, între orele 22.00-22.30, se va restricționa traficul rutier pe Calea Victoriei (tronsonul cuprins între Piața George Enescu și Bd. Regina Elisabeta) și pe Bd. Regina Elisabeta (tronsonul curprins între Str. Ion Brezoianu și Piața Universității).

Rute ocolitoare:

-Bd. Nicolae Bălcescu – Bd. Gheorghe Magheru – Bd. Lascăr Catargiu;
-Str. Buzești – Str. Berzei – Splaiul Independenței.

Brigada Rutieră Bucureşti solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenţie, să folosească rutele ocolitoare şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi.