04 Iunie 2024Sursa: BRIGADA RUTIERĂ BUCUREȘTI

INFORMARE MECI FOTBAL ROMANIA-BULGARIA 04 IUNIE A.C

În ziua de 04 iunie a.c, pe Stadionul „Steaua- Ghencea”, se va disputa partida oficială de fotbal dintre echipele reprezentative ale ROMÂNIEI și BULGARIEI.

Pentru buna desfășurare a evenimentului sportiv, se vor institui restricții de circulație începând cu orele 16.00 gradual și în funcție de necesitate dacă situația o va impune pe Bd. Ghencea și pe străzile care acced către acesta, pe segmentul cuprins între Drumul Sării și Str. Brașov, precum și pe Str. Constantin Titel Petrescu cu excepția riveranilor și a autovehiculelor destinate situațiilor de urgență.

Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului și de prevenire a accidentelor de circulație și pe cale de consecință solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staționeze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri.

Pietonilor le recomandăm să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o realizeze doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic că intenţia lor de a traversa a fost înțeleasă de către conducătorii de autovehicule.