În baza prevederilor protocoalelor de colaborare, care vizează creșterea gradului de siguranță a copiilor, Inspectoratul General al Poliției Române, Ministerul Educației Naţionale și Cercetării  Științifice şi firma  Maspex România SRL, au inițiat și derulat Programul Școala Siguranța Tedi, destinat prevenirii victimizării elevilor din clasa I. Acesta se concentrează pe identificarea potențialelor riscuri, prezentându-le elevilor pericolele care îi pot afecta, acasă, la școală sau în vacanţă, precum şi modalităţile de prevenire.

La data de 30.01.2019, polițiștii Biroului Educație Rutieră au desfășurat activități de educație rutieră în cadrul unității de învățământ Școala Gimnazială nr. 81, din sectorul 3,  la care au participat aproximativ 120 de școlari.

La data de 21.02.2019, polițiștii Biroului Educație Rutieră au desfășurat activități de educație rutieră în cadrul unității de învățământ Colegiul Goethe, din sectorul 3,  la care au participat aproximativ 140 de școlari.

La data de 04.03.2019, polițiștii Biroului Educație Rutieră au desfășurat activități de educație rutieră în cadrul unității de învățământ Școala Gimnaziala Maria Rosetti, din sectorul 3, la care au participat aproximativ 70 de școlari.

La data de 10.04.2019, polițiștii Biroului Educație Rutieră au desfășurat activități de educație rutieră în cadrul unității de învățământ Școala Gimnaziala Planeta Copiilor, din sectorul 6, la care au participat aproximativ 200 de școlari.

Au fost desfășurate 60 activități de educație rutieră în unitățile de învățământ.